Børsen Karrierelink

- stedet, hvor kandidater og virksomheder mødes

Klar til næste skridt i karrieren?
Børsen Karrierelink er stedet, hvor du kan finde dit næste karrierejob. På Børsen Karrierelink kan du gøre dig synlig over for virksomheder og headhuntere, som søger en kandidat med din profil. Læs også vores guides, hvor du bl.a. finder inspiration til din ansøgning, cv og kompetenceafklaring.

Børsen Karrierelink giver dig adgang til de mest attraktive kandidater

Børsen Karrierelink er et eksklusivt karrieresite, hvor virksomheder kan profilere sig og finde de mest attraktive kandidater. På Børsen Karrierelink kan jeres virksomhed kombinere sine mest interessante karrierestillinger til ledere, talenter og specialister med unik og opdateret information om alt det, der differentierer jer fra andre virksomheder. Børsen Karrierelink giver jer en unik mulighed for at kommunikere jeres employer branding-strategi og dermed tiltrække både aktive og passive topkandidater. Med Børsen Karrierelink får I adgang til en bred vifte af rekrutteringskanaler, som gør det let for jeres virksomhed at nå de mest attraktive kandidater. Læs mere om samarbejdsmulighederne her.Hvem er kandidaterne på Børsen Karrierelink?

Kandidaterne på Børsen Karrierelink er primært rekrutteret via avisen og brugere på borsen.dk. Disse findes typisk i leder- og specialistroller. Så når vi siger et eksklusivt univers, så mener vi det.


People & Performance
Unicef
JKS a/s
DLG
Danfoss
DEDIKATION ApS
SDC
Sydbank
HOFOR
Solar
House of Prince (BAT)
Microsoft