Tilbage til liste

Vi vil være kundernes foretrukne

Carlsberg Danmarks 2.000 medarbejdere producerer og leverer Carlsberg, Tuborg og Coca-Cola produkter til mere end 24.000 kunder. Det er landets førende producent og distributør af øl og læskedrikke.

Virksomheden er en del af Carlsberg Group, en af verdens store, internationale bryggeri-grupper med over 43.000 medarbejdere. Koncernens produkter sælges i over 150 lande, med Carlsberg, Tuborg og Baltika som de største mærker. Carlsberg Group sælger, hvad der svarer til 114 millioner flasker øl hver eneste dag. 

Vi mener, at den stærkeste energikilde til vækst kommer indefra - fra medarbejderne og et ledelsesteam, som ikke kun deler et fælles mål, men også en klart defineret adfærd, der stimulerer og plejer vækst gennem alle niveauer i organisationen.

Carlsberg har en holdning til, hvad god ledelse er. Det afspejler sig blandt andet i vores sæt af ledelseskompetencer, der gælder for alle ledere i Carlsberg, uanset hvor i verden du er ansat. Og det afspejler sig i den portefølje af ledelses- og lederudviklingsprogrammer, vi tilbyder vores ledere i Carlsberg Danmark.

FIND VIRKSOMHED

People & Performance
Unicef
JKS a/s
DLG
Danfoss
DEDIKATION ApS
SDC
Sydbank
HOFOR
Solar
House of Prince (BAT)
Microsoft