Tilbage til liste

En international mejerivirksomhed

Arla Foods er en international mejerivirksomhed. Vi udvikler, producerer, markedsfører, sælger og distribuerer mejeriprodukter til hele verden. Vores produkter bliver solgt i alle verdensdele og findes i over 100 lande. Vi har produktionsfaciliteter i 13 lande og salgskontorer i 20 lande. Alt i alt har Arla Foods 16.000 engagerede medarbejdere.

Hos Arla Foods er alt, hvad vi arbejder med, baseret på naturen. Derfor bruger vi så naturlige ingredienser som muligt og har fokus på miljøet, når vi udnytter de nyeste teknologier og forskningsresultater til at omdanne mælk til moderne produkter og succesfulde mærkevarer. Vi er altid forretningsorienterede, men vi går aldrig på kompromis med respekten for den naturressource, som vores forretning bygger på. Den tilgang har hjulpet os med at opbygge en førende mejerivirksomhed, der tilbyder et væld af internationale karrieremuligheder for talentfulde mennesker.

For Arla Foods betyder visionen om at bringe forbrugeren tættere på naturen, at vi kommer til at opleve hurtig vækst. I takt med at vi får mere og mere indflydelse på det internationale marked, får vores medarbejdere mulighed for at vælge mellem flere og flere forskellige karriereveje, så de kan opfylde deres professionelle ambitioner – hvad end de måtte være. Vores forbrugerfokus og evne til at tænke på tværs af grænser hjælper os med at opdyrke vores markeder, så forretningen kan vokse. Brug din naturkraft og bliv en del af Arla Foods.

FIND VIRKSOMHED

People & Performance
Unicef
JKS a/s
DLG
Danfoss
DEDIKATION ApS
SDC
Sydbank
HOFOR
Solar
House of Prince (BAT)
Microsoft