Tilbage til liste

 Om JKS

Hos JKS prioriterer vi den tætte og personlige kontakt med både kunder og kandidater - fordi vi mener, at netop nærhed er forudsætningen for et godt og frugtbart samarbejde. Vi er et landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau med kontorer i de fleste større byer - så du vil altid blive betjent lokalt af dygtige medarbejdere, der har et indgående kendskab til dit lokalområde.

Historien bag JKS

JKS blev etableret i 1995. Vi er et 100 % danskejet selskab med hovedsæde i Ringkøbing og repræsentation over hele landet. Vores faste stab af lokalkendte konsulenter beskæftiger sig hver dag med vikarassistance og rekrutteringsopgaver inden for en lang række fagområder.

Vi er blevet kåret til Gazellevirksomhed hvert år i perioden 2005-2008 og i 2009 kårede dagbladet Børsen os endda tillige til Danmarks største jobskaber.

Værdier

JKS bygger på tre grundværdier, som vi vægter højt såvel i det daglige arbejde som i den langsigtede udvikling;

- Effektivitet handler for os om at skabe en god og konstruktiv dialog om de enkelte opgaver og udnytte de ressourcer, som den enkelte medarbejder besidder. Det mener vi giver kompetente, engagerede og tilfredse medarbejdere, der sætter en ære i at løse opgaverne på et fagligt og kvalitetsmæssigt højt niveau.

- Troværdighed er et udtryk for, at vi holder, hvad vi lover og siger tingene, som de er. Vi er åbne og ærlige omkring vores hensigter og handlinger - og så mener vi i øvrigt, at troværdighed er noget vi skal gøre os fortjent til.

- Engagement hænger sammen med at være motiveret - og i øvrigt være opmærksom på, at forskellige mennesker motiveres på forskellige måder. Derfor gør vi meget ud af at skabe vide rammer for motivation i alle led af organisationen - fordi det medvirker til at sikre både os selv, vores kunder og ansøgere et engageret samarbejde, som alle kan være tilfredse med.

FIND VIRKSOMHED

Microsoft
JKS a/s
DLG
Danfoss
DEDIKATION ApS
SDC
People Executive
HOFOR
Solar
House of Prince (BAT)
Unicef