Tilbage til liste

– vi er dedikeret til din succes.

Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden. Samtidigt har vi alle oplevet en konstant stigende mængde af planer, målsætninger, projekter, Gantt-diagrammer og strategier, der konstant oversvømmer vores arbejdsliv. Vi har alle oplevet konsekvenserne af beslutninger, der var baseret på utilstrækkelig eller forældet data og vi har alle brugt – og ofte spildt – værdifuld tid på at kreere eller bruge alt for komplekse IT-systemer. IT-systemer som ofte kun en, eller ganske få, personer i organisationen fuldt ud forstod at bruge.

Et enkelt mål

Vi har sat os et enkelt men ambitiøst mål. Vi leverer implementerede software løsninger, som hjælper virksomheder og andre organisationer med at opnå deres fulde potentiale. Vi vil udvikle værktøjer, der sikrer, at alle ledelsesniveauer altid har adgang til opdateret relevant information samtidig med, at disse værktøjer er intuitive og simple at anvende for alle involverede. Helt enkelt: Altid tilgængelig og relevant viden – uden besvær.

Undgå flaskehalsen

De fleste systemer beregnet til at styre projekteksekvering mv. har det til fælles, at de er relativt komplicerede at anvende. Som konsekvens er det ofte nogle få personer, der sidder som en flaskehals i kommunikationen mellem organisationen og systemet. Risma Systems har udviklet RISMAexecution, der understøtter effektiv eksekvering af alle typer af initiativer.

Hvad kan din organisation opnå ved at bruge RISMAs løsninger?

Systemet er et kommunikationssystem i lige så høj grad som det er et handlingsplansstyringssystem. Systemet kan anvendes intuitivt af jeres medarbejdere, som kan dele viden om eksekvering af initiativer og sikre at ledelsen hele tiden har let adgang til opdateret information.

Brug af systemet sikrer, at der er en klar og entydig forbindelse mellem de overordnede målsætninger og de opgaver, der varetages på operationelt niveau, samtidigt med at det er klart for den enkelte medarbejder, hvilket overordnet mål deres opgaver understøtter. Den gennemsigtighed, som systemet giver, sikrer fokus og disciplin omkring opgaveløsningen. Vi er, gennem den konstante udvikling af vores produkter, dedikeret til at sikre, at alle dele af din forretning yder sit bedste.

FIND VIRKSOMHED

Bankdata
JKS a/s
DLG
Danfoss
DEDIKATION ApS
SDC
Sydbank
HOFOR
Solar
House of Prince (BAT)
People & Performance
Moment