Tilbage til liste

Om KARSBERG

KARSBERG blev grundlagt i 2009 i Kolding, hvor vi stadig holder til. Vi er en mindre virksomhed der arbejder med rekruttering og headhunting. Vi besidder en stærk evne til at forstå vores kunders forretning, målsætninger, organisation og kultur og dermed deres behov og ønsker i forhold til nye medarbejdere. Vi agerer ofte sparrings- og samarbejdspartner, og vores målsætning er, at vi gennem vores ansættelser skaber succes hos vores kunder.

Vi har primært fokus på rekruttering og headhunting af medarbejdere til leder- og specialiststillinger. Vores kundeportefølje spænder bredt og består bla.af ingeniør- og produktionsvirksomheder, handels- og grossistvirksomheder, servicevirksomheder mv. Vi arbejder desuden inden for de fleste fagområder som fx salg, marketing, økonomi og regnskab, ingeniør og teknik, logistik, indkøb, HQSE og niveauet fra executive direktør- til specialiststillinger.

Vi arbejder hele tiden med at videreudvikle os, så vi fortsat kan levere høj kvalitet, sikre personvurderinger og effektiv rekruttering til vores kunder, samtidig med at vi holder fast i vores grundlæggende værdier om grundighed, åbenhed, ærlighed og hårdt arbejde.
Samtidig er det vigtigt, at alle både kandidater og kunder får en god oplevelse igennem hele processen, hvorfor vi har fokus på at behandle alle med respekt og fortrolighed.

 

FIND VIRKSOMHED

People & Performance
Unicef
JKS a/s
DLG
Danfoss
DEDIKATION ApS
SDC
Sydbank
HOFOR
Solar
House of Prince (BAT)
Microsoft