Tilbage til liste

Om os

People & Performance er et anderledes konsulenthus. Vi er kendte for, at vores forløb aktiverer deltagerne på en sådan måde, at de umiddelbart kan anvende det, de lærer, i dagligdagen. Vi er kendte for at skabe og sikre fastholdelse af reelle forandringer. Vi kender vores kunder, og vi kommer tæt på dem. Set gennem vores briller er tæt kontakt og professionelle løsninger måden at opnå varige resultater på. Derfor er vores måde at arbejde på altid tilpasset kunden og baseret på solide kompetencer med baggrund i research.

Mennesker flytter performance
Vi tror på, at det at udvikle mennesker er grundstenen for enhver organisations evne til at opretholde og udvikle præstationer. Vi tror på, at store resultater opnås af mennesker, som trives. Vi arbejder ud fra den betragtning, at en afgørende del af enhver virksomheds succes er at have de rigtige mennesker i de rigtige roller i indfrielse af enhver strategi. Derfor ser vi for os selv, såvel som for vores kunder, at rekruttering og kompetenceudvikling er nøgleaktiviteter i jagten på gode præstationer.

Unik organisering
Når vores kunder arbejder sammen med People & Performance får de adgang til vores samlede kompetencer i form af en stor flok erfarne og ligefremme konsulenter. Hele vores forretningsmodel er designet til at understøtte fælles læring og opgaveløsning til gavn for vores kunder – vores organisering er unik, og det skaber merværdi for vores kunder!

Vi rekrutterer, vi træner, vi udvikler, og vi tør udfordre – hvis du ikke kender os allerede, så kontakt os og hør mere om vores erfaringer.

Mission & Vision

Mission

We change business impact and make it stick!

Vision 2015

  • I 2015 er vi en dominerende spiller inden for vores branche i Danmark
  • Vi er et benchmark i konsulentbranchen inden for vores fokusområder
  • Vi er til stede internationalt
  • Folk elsker at arbejde i People & Performance

Code of Conduct i People & Performance

Vi løser vores opgaver ud fra et sæt grundlæggende principper – vores code of conduct

Vi udviser tillid, respekt og oprigtighed
Vi påvirker andre mennesker, når vi gennemfører rekrutterings- og udviklingsforløb. Vi har respekt herfor, hvorfor alle vores konsulenter er grundigt uddannede i brugen af psykologiske tests. Alle kandidater og deltagere i udviklingsforløb modtager tilbagemelding på gennemførte test og personprofiler.

Alle testresultater og persondata i øvrigt opbevares efter persondatalovgivningen. Vi videregiver aldrig oplysninger om kandidater uden forudgående samtykke fra kandidaten.

I respekt for vores indgående kendskab til vores mange kunder og for at skabe gennemsigtighed, arbejder vi med åbne jobopslag i vores rekrutteringsaktiviteter.

I vores samarbejde med både små, store, nationale og internationale virksomheder arbejder vi naturligt i overensstemmelse med deres codes of conduct. Vi har erfaring og evne til at sikre compliance som reel partner i løsning af opgaver, og selv i meget delikate forandringsprocesser.

Vi er konsistente i det, vi gør
Vores koncepter og viden er baseret på praksis research, så vi kender baggrunden og begrænsningen for vores rådgivning.

Vi arbejder kun med fastansatte medarbejdere og sikrer derigennem en fælles opfattelse af vores holdninger og etiske udgangspunkt i relation til udviklingsprocesser, rekruttering, tilpasninger og samspillet med kunder, kandidater og netværk.

Vi siger fra, såfremt vi ikke har kompetencen til at løse en opgave.

Direktionen, Virum, marts 2011

Konsulentydelser

People & Performance har en bred vifte af konsulentydelser, der alle er baseret på en håndgribelig tilgang med afsæt i grundig research blandet med mange års praktisk erfaring. I al beskedenhed ved vi, hvad der virker, og det er afgørende for os at bidrage til den udvikling, der skaber bedre forretning for vores kunder.

Solidt fundament
Med et forløb med os er man således garanteret solide og gennemarbejdede praktiske værktøjer, der kan kombineres og skræddersys lige netop til det behov, der måtte være i virksomheden.

Vores arbejde tager altid udgangspunkt i den virkelighed, vores kunder befinder sig i; de ressourcer, der er til rådighed; de mennesker, der er involveret, samt den ambition virksomheden har i sin strategi.

Effekt og forandring
Udgangspunktet for alle forløb er en ønsket forandring i organisationen. Det kan være styrkelse af kernekompetencer, udvikling af organisationen til at møde nye krav, udvikling af præstationer, rekruttering af nye folk eller udvikling af salg. Vi fokuserer på den ønskede forretningsmæssige effekt og kombinerer på tværs af vores ydelser, så vi kan levere den ønskede forandring – kom indenfor!

Læs mere.

Sådan arbejder vi

Vi har en klar vision om at øge vores kunders præstationer, og vi arbejder hver dag for at sikre effekt af de udviklingsforløb og rekrutteringer, vi gennemfører. Ambitionen er at gøre det så godt, at vores kunder anbefaler os i deres eget netværk – hvilket har givet os de seneste års vækst og succes.

Skræddersyede løsninger
Det er vores erfaring, at skræddersyede løsninger fører til de bedste resultater. Derfor sætter vi os ind i vores kunders strategi og de forretningskritiske processer, som skaber resultaterne – vi ønsker at forstå forretningen som grundlag for design af løsninger. Endvidere fokuserer vi på at levere tilpassede løsninger, som matcher ledere og medarbejdere i organisationen, samt den kultur, kontekst og branche virksomheden agerer i.   

Baseret på research
Vores tilgang er baseret på research af, hvad der virker i praksis. Vi tilrettelægger forløb for vores kunder, der hviler på forskning i, hvad der skaber succes, blandet med mange års praktisk erfaring.

Overføres til dagligdagen
Forankring af nye kompetencer i dagligdagens opgaveløsning og sikring af, at der høstes af gennemførte forandringer, er et omdrejningspunkt for os. Vi arbejder som en naturlig del af alle vores udviklings- og rekrutteringsprocesser på at sikre overførsel til dagligdagen – og da vi efterhånden har øvet os på det i nogle år, har vi fundet en lang række konkrete metoder til at sikre effekt af gennemførte forløb.

Kunderne siger

Det er meget vigtigt for os at levere så gode ydelser, at vores kunder anbefaler os i deres eget netværk. Her er et udpluk af de anbefalinger, vi gennem tiden har fået af vores kunder.

Lederudvikling Jensen’s Bøfhus, Sverige
02-11-2011

Marcus Aden, operations manager, Jensen’s Bøfhus, Sverige
Læs mere

Solar Group Leadership Programme
02-11-2011
Læs mere


Lederuddannelse - Jensens Bøfhus, Sverige
02-09-2011

Anders Nikolaisen, driftsdirektør, Jensens Bøfhus
Læs mere

Lederoplæring – Solar Norge A/S
02-09-2011

Morten Langberget, HR rådgiver, Solar Norge A/S
Læs mere

Rekruttering for J. Hvidtved Larsen
03-06-2011
Læs mere


Cross-Cultural Leadership og Distanceledelse
03-06-2011
Læs mere

Læs flere anbefalinger.

FIND VIRKSOMHED

House of Prince (BAT)
Unicef
JKS a/s
DLG
Danfoss
DEDIKATION ApS
SDC
People Executive
HOFOR
Solar
Microsoft