Tilbage til liste

Om Struensee & Co.

Struensee & Co. bistår topledere med at identificere og implementere varige forbedringer i den offentlige sektor.

Vi brænder for at forbedre den offentlige sektor. Med høj faglighed, integritet og engagement vil vi gerne bidrage til at skabe ambitiøse forandringer til gavn for det danske samfund.

Vores rådgivning bygger på mangeårig erfaring med konsulentopgaver for den offentlige sektor og topledelse i selvsamme sektor. Vores faglige ambition er høj på både vores egne og på vores kunders vegne. Vi har fokus på at levere konkrete resultater for vores kunder. Derfor arbejder vi tæt sammen med kundens organisation – og gerne i fælles teams med interne medarbejdere – så forandringen bliver forankret i både topledelse og i øvrige relevante dele af organisationen.

Struensee & Co. er grundlagt af Claus Juhl og Christian Husted. Som virksomhed kombinerer vi det bedste fra to verdener – praktisk offentlig topledelseserfaring og højeste konsulentfaglighed. Det betyder, at vi stiller de rigtige spørgsmål, at vi leverer svarene med højeste faglige kvalitet, og at vi ved, hvordan løsninger implementeres med varig effekt.

FIND VIRKSOMHED

Bankdata
JKS a/s
DLG
Danfoss
DEDIKATION ApS
SDC
Sydbank
HOFOR
Solar
House of Prince (BAT)
People & Performance
Moment