Tilbage til liste

Om Danish Agro

Danish Agro koncernen er hovedsageligt beskæftiget inden for salg af foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinhandel og energi samt køb af afgrøder fra landbruget.

Koncernen beskæftiger ca. 4.000 medarbejdere og er ejet af 12.000 danske landmænd. Vores vigtigste opgave er at være den bedst mulige samarbejdspartner for vores ejere og kunder. Vores ejere og kunders behov er udgangspunktet for alle beslutninger.

Danish Agro blev etableret i 1901, som et lokalt andelsselskab. Talrige fusioner og opkøb har ført selskabet fra først lokal til regional, national og senest international aktør.

Modervirksomheden Danish Agro bygger i dag på en række stolte danske grovvareselskaber, som løbende er blevet en del af familien. Vi sætter en stor ære i, at være en del af den danske andelsbevægelse, og vi går op i at drive vores virksomhed efter de oprindelige andelsprincipper. Vi er sat i verden for at fremme vores medlemmers økonomiske interesser på den bedst mulige måde.

FIND VIRKSOMHED

People & Performance
Unicef
JKS a/s
DLG
Danfoss
DEDIKATION ApS
SDC
Sydbank
HOFOR
Solar
House of Prince (BAT)
Microsoft