Tilbage til liste

Om Vestas

Vestas' kernevirksomhed består af udvikling, produktion, salg og vedligeholdelse af vindteknologi, der bruger vindenergi til at generere elektricitet.
Vores ekspertise inden for moderne energi er dog bredere end blot vindmøller. Vi er specialister i planlægning, installation, drift og vedligeholdelse. Vores kompetencer dækker alt fra undersøgelser på stedet til service og vedligeholdelse.
Vestas kan i rollen som en stærk og uafhængig partner rådgive kunder i forbindelse med udvikling, finansiering og ejerskab af vindkraftprojekter. Vi deltager dog aldrig aktivt i disse aktiviteter. Vestas optræder som en uafhængig leverandør af systemer.
Vestas udmærker sig ved en høj grad af vertikal integration. Ved selv at producere de vigtigste dele af vindmøllen får vi en større fleksibilitet i vores produktudvikling, reducerer afhængigheden af leverandører og opretholder en omfattende viden om produktionsprocessen. Samtidig foregår produktion og indkøb så tæt på markedet som muligt.
I 2008 åbnede Vestas verdens største forsknings- og udviklingscenter for vindenergi i Århus, som vil beskæftige mere end 900 medarbejdere.
Vestas' vision er Vind, Olie og Gas. Med disse ord stræber vi efter at gøre vinden til en energikilde på linje med konventionelle energikilder såsom olie og gas.

FIND VIRKSOMHED

People & Performance
Unicef
JKS a/s
DLG
Danfoss
DEDIKATION ApS
SDC
Sydbank
HOFOR
Solar
House of Prince (BAT)
Microsoft