Tilbage til liste

Læs om Dagbladet Børsens virksomhedsprofil

Virksomhedsprofil

Om Børsen

Meget mere end Danmarks førende erhvervsavis. Børsen sætter dagsordenen for erhvervslivet – hele erhvervslivet. Vi skriver interessant og med kant. På alle platforme. Om et erhvervsliv i bevægelse. Til moderne mennesker, der søger indhold og berigelse – både når de er ude, hjemme, på arbejde eller på vej.

Børsen gør en forskel. Og gør forskel. Børsen-kunder får magasiner, tillæg og tilbud, ingen andre får. I vores shop. På vores konferencer og møder. På smartphone og tablet med skræddersyede nyheder og fordybelse i realtid. På borsen.dk med adgang til nyheder og data om alt og alle i dansk erhvervsliv.

Dagbladet Børsen A/S er et datterselskab i den svenske mediekoncern Bonnier AB, som har over 1.000.000 unikke onlinebrugere om måneden*, 181.000 læsere** og et oplag på 63.264***. Alt sammen skabt af 248 personligheder. Læs mere på borsen.dk.

* Google Analytics, maj 2013 ** Index DK/Gallup Marketing 4+1. 2013 *** Dansk oplagskontrol 2. halvår 2012

 

Værdier

Er der tvivl, er der ingen tvivl

Tvivl er det tænkende menneskes adelsmærke. Kun tåber og fanatikere er altid sikre på sig selv. Derom var Bertrand Russell ikke et øjeblik i tvivl. Han kendte sin Descartes og vidste, at den, der søger sandheden, nødvendigvis må være i tvivl. Mindst én gang i livet og gerne om alting. Sokrates ophøjede tvivlen til metode. Han tvang sine elever til altid at se en sag fra flere sider. Darwin var den første til at så tvivl om sine teorier.

Galilei kaldte tvivlen for altings fader. Og Khalil Gibran mente, den var troens tvilling, men for ensom til at forstå det. Shakespeare lod Hamlet være helt alene med sin tvivl om alt, men mest sig selv. Han mente nok som Goethe, at tvivl kun fjernes gennem handling. Profeten Zarathustra havde det lige omvendt: "Er du i tvivl, så lad være." Hvad tænkte

Eisenhower, da han læste vejrudsigten den 3. juni 1944? Eller Henrik VIII, da Anne Boleyn fødte ham en datter? Eller Jesus den aften i haven i Getsemane, da hans far var så langt væk?

Et ophav, hvis eksistens Stephen Hawking har sået tvivl om. Mens Wittgenstein påpegede, at man ikke kan være i tvivl om noget, man ikke ved, hvad er.

Hvilket bringer os til sagens kerne: At forskellen på at formode og at erkende hedder vished. Og at den slags sjældent kommer af sig selv.

Børsen har til formål at forsyne erhvervsfolk med indsigt. Daglige doser, der sliber horisonten og giver hold i virkeligheden.

Med tiden kommer erkendelsen. Står det i Børsen, er det til at regne med. Lakserødt. Uden tvivl.

Kunder

Målgruppe

Børsens læsere arbejder mere end andre. Og de går langt mere på udstilling, i biografen eller på museum end den gennemsnitlige dansker. Vi ved ikke, hvordan de får tid til det – kun hvordan de får råd til det. For Børsens læsere tjener 64 pct. mere end andre. Karrieremennesker, tænker du måske? Og ja, det er de – men Børsens læsere er også dem med flest børn under 12 år.

Og alligevel har de ikke mere travlt, end at de holder sig opdateret med nyheder, hvor de går og står. De er storforbrugere af de seneste nyheder i avisen og på alle digitale platforme.

Københavneravis, tænker du måske? Det er delvist sandt, for 56 pct. af Børsens læsere bor øst for Storebælt. Det gør Børsen til det dagblad, der har den mest lige fordeling af læsere landet over.

At størstedelen af dem også er beslutningstagere på jobbet, gør dem blot endnu mere interessante.

Sagde du Danmarks mest værdifulde læsere? Lakserødt. Uden tvivl.

* Kilde: Index DK/Gallup 4+1 kvt. 2013

Jobmuligheder hos os

Jobmuligheder hos Børsen

Dagbladet Børsen A/S har omkring 250 medarbejdere fordelt på en lang række afdelinger og redaktioner. De er alle med til at gøre multimediehuset til Danmarks førende leverandør af erhvervsnyheder og information til den dobbelte beslutningstager - både på jobbet og privat.

FIND VIRKSOMHED

Microsoft
JKS a/s
DLG
Danfoss
DEDIKATION ApS
SDC
People Executive
HOFOR
Solar
House of Prince (BAT)
Unicef