Samarbejdsmuligheder
Hos Børsen Karrierelink forstår vi vigtigheden af at finde den helt rette kandidat. Det er ikke alene en dyr proces, men også enormt tidskrævende, så derfor er det vigtigt, at det bliver det rette match første gang. På Børsen Karrierelink får I adgang til en lang række produkter, som kan aktiveres i jeres søgen efter den perfekte kandidat. Samtidig rummer Børsen Karrierelink mulighed for at kommunikere jeres employer branding-strategi og dermed sikre det rette match mellem jeres virksomhed og kandidaten.

Nå de passive kandidater i Børsens univers
For at fange opmærksomheden hos de passive kandidater har vi en lang række produkter, som kan aktiveres. Få f.eks. jeres stillingsopslag på forsiden af borsen.dk eller en annonce i en relevant Børsen-sektion. Mulighederne er mange.

Kommuniker jeres employer branding-strategi
Jeres virksomhed har sikkert allerede brugt tid og penge på at udvikle en employer branding-strategi. Men bliver den også kommunikeret? Børsen Karrierelink tilbyder en unik mulighed for at kommunikere jeres employer branding-strategi. Det gør jeres virksomhed ekstra attraktiv i kampen om de gode kandidater og er med til at sikre det helt rette match mellem jeres virksomhed og kandidaten.

Børsen Karrierelink tilbyder forskellige pakker alt efter jeres behov. Kontakt Charlotte Thusholt for yderligere rådgivning.

"På Børsen Karrierelink rammer vi en målgruppe, som vi ikke finder tilsvarende andre steder. Kombinationen af Børsen, borsen.dk og karrierelink.borsen.dk gør, at vi når de passive tunge kandidater. Samarbejdet med teamet bag Karrierelink skiller sig positivt ud – de er serviceminded, imødekommende og de forstår vores forretning."

                    Niels C.M. Prehn, direktør og medejer, People & Performance

Kontakt
CHEFKONSULENT
Charlotte Thusholt
Tlf. 72 42 31 12
Mob. 72 42 51 12
chth@borsen.dk

JOBPAKKE

1 Stillingsopslag på Børsen Karrierelink
1 Stillingsopslag på forsiden af borsen.dk
1 Printannonce, 2x75, i Dagbladet Børsen.

Pris i alt: 9.999,-

Bestil her

Tilkøb af job i fokus 2.500,-


Produkter
Enkelt stillingsopslag
Børsen Karrierelink giver mulighed for at booke enkelte stillingsopslag. Vælg imellem to forskellige pakker, alt efter hvor bredt I vil ud.


Årsaftale med Børsen Karrierelink

Med en årsaftale med Børsen Karrierelink får I adgang til de mest attraktive jobsøgende. Årsaftalen giver jer mulighed for at kommunikere jeres employer brandingstrategi igennem jeres virksomhedsprofil, så kandidaterne kan afstemme værdier, inden de søger en stilling hos jer. Præg historien om jeres virksomhed over for nuværende og nye medarbejdere.


Nå de attraktive kandidater med et klippekort til Børsen Karrierelink
Med et klippekort til Børsen Karrierelink får I adgang til de mest attraktive jobsøgende, aktive såvel som passive. Med en light virksomhedsprofil har I mulighed for at kommunikere, hvem I er, så kandidaterne kan afstemme værdier, inden de søger en stilling hos jer. Præg historien om jeres virksomhed over for nuværende og nye medarbejdere.


Kontakt chefkonsulent Charlotte Thusholt på 72 42 31 12 eller chth@borsen.dk, og hør mere om jeres muligheder for employer branding og rekruttering på Børsen Karrierelink.


People & Performance
Unicef
JKS a/s
DLG
Danfoss
DEDIKATION ApS
SDC
Sydbank
HOFOR
Solar
House of Prince (BAT)
Microsoft